Bewindvoering in Steenwijk

Op zoek naar een betrouwbare en professionele bewindvoerder in Steenwijk? Bij RA Bewindvoering bieden we een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarin we samen kijken naar uw situatie en de mogelijkheden. U kunt op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

Voordelen van RA Bewindvoering Nederland

De volgende situaties kunnen redenen zijn bewindvoering.

12+ jaar ervaring

Met meer dan 12 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het oplossen van schulden en het bieden van financiële ondersteuning aan inwoners van Steenwijk.

Schuldhulpverlening in Steenwijk

Onze bewindvoerders zijn gespecialiseerd in het oplossen van schulden. Wij nemen alle financiële rompslomp uit handen, zodat u zich weer kunt focussen op de leuke dingen in het leven.

Professionele en deskundige bewindvoerders in Steenwijk

Onze bewindvoerders zijn deskundig en betrokken. U krijgt een vaste bewindvoerder toegewezen die u persoonlijk begeleidt.

Luisterend oor van onze hulpverleners

We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we niet alleen financiële ondersteuning, maar ook een luisterend oor voor uw persoonlijke verhaal.

Samenwerking met gemeente Steenwijk

Voor de kosten van het vergoeden van Bewindvoering doen wij een aanvraag bij de gemeente. Ook bij schuldhulpverlening werken wij nauw samen met de gemeente Steenwijk.

Vrijblijvend Advies – Vul ons Formulier In!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul ons formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en om samen met u een oplossing op maat te vinden.

Naam(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)

Aanmelden via Whatsapp

Wij zijn uitsluitend voor aanmeldingen ook bereikbaar via Whatsapp.

Aanmelden via de telefoon

Liever direct iemand spreken? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.
Onze telefoonlijn voor aanmeldingen is geopend maandag t/m vrijdag van 09:00 – 15:00

Wat is bewindvoering en wat doet een bewindvoerder?

Bewindvoering is een maatregel die wordt ingesteld wanneer iemand niet meer in staat is om zijn of haar financiën zelfstandig te regelen. Een bewindvoerder neemt de financiële zaken over en beheert deze namens de betrokkene.

Duur van Bewindvoering / Beschermingsbewind

De duur van beschermingsbewind wordt bepaald door de kantonrechter en is gebaseerd op de ernst van de financiële situatie van de cliënt en diens fysieke en/of mentale gezondheid. De exacte duur varieert dus van cliënt tot cliënt. Wil je meer weten over hoelang beschermingsbewind duurt? Wij kunnen je hierover informeren en begeleiden.

Overstappen van Bewindvoerder in Steenwijk?

Als u niet tevreden bent met uw huidige bewindvoerder, is het mogelijk om over te stappen naar RA Bewindvoering Nederland. Vul ons formulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.