Leefgeld

Ontdek hieronder wat leefgeld is, hoe het in ons budgetplan past, en hoeveel leefgeld je wekelijks kunt verwachten wanneer je onder bewind staat.

Wat is Leefgeld?

Leefgeld is een vastgesteld bedrag dat op regelmatige basis, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks, wordt overgemaakt vanaf de beheerrekening naar jouw eigen rekening. Dit bedrag is bestemd voor jouw dagelijkse basisuitgaven, zoals boodschappen en persoonlijke verzorging.

Budgetplan

Bij RA Bewindvoering integreren we leefgeld in een gedetailleerd budgetplan. Dit plan vormt de leidraad voor het beheren van inkomsten, het voldoen aan vaste lasten, eventuele schuldenaflossingen, en het toewijzen van een passend bedrag als leefgeld. Ons doel is om een gebalanceerde financiële situatie te creëren, waarbij zowel de basisbehoeften als financiële verplichtingen worden gewaarborgd.

Hoeveel Leefgeld krijg je per Week onder Bewindvoering?

De hoeveelheid leefgeld die je wekelijks ontvangt, wordt zorgvuldig bepaald in overeenstemming met jouw specifieke situatie. Factoren zoals inkomsten, vaste lasten, schuldenaflossingen en andere financiële verplichtingen spelen een rol bij het vaststellen van dit bedrag. Ons doel is om voldoende leefgeld toe te wijzen om een redelijke levensstandaard te behouden, rekening houdend met de financiële verplichtingen waar je aan moet voldoen.

Bij RA Bewindvoering streven we ernaar om leefgeld als een constructief element te integreren in jouw financiële welzijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe ons bewindvoeringsteam je kan ondersteunen bij het beheren van leefgeld en het bereiken van financiële stabiliteit.