Tarieven Bewindvoering per 2024

door | okt 31, 2023 | Voor cliënten | 0 Reacties

Onlangs zijn de nieuwe tarieven voor bewindvoering in 2024 bekendgemaakt, wij hebben deze gepubliceerd op onze website. We begrijpen dat transparantie in tarieven belangrijk is, vandaar dat wij dit in een duidelijk overzicht hebben gezet. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Wat houden de nieuwe tarieven in?

De tarieven voor bewindvoering worden vastgesteld door de minister en gelden voor alle professionele bewindvoerders in Nederland. Deze tarieven zijn van toepassing op de dienstverlening die wij bieden in het beheren van financiën en het ondersteunen van cliënten bij het verkrijgen van financiële stabiliteit.

Waarom zijn deze tarieven belangrijk voor jou?

Als cliënt is het essentieel om op de hoogte te zijn van de tarieven die worden gehanteerd voor bewindvoering. Op onze website hebben we de nieuwe tarieven duidelijk weergegeven, zodat je inzicht hebt in de kostenstructuur van onze dienstverlening. We geloven in openheid en transparantie, en we streven ernaar om jou zo goed mogelijk te informeren.