Over RA Bewindvoering Nederland

RA Bewindvoering Nederland helpt en ondersteunt mensen die niet in staat zijn hun financiële administratie bij te houden. Zij verkeren in een onstabiele situatie en daardoor lopen de schulden hoog op. Wij bieden hulp als door lichamelijke of mentale klachten uw financiële situatie verslechterd. Met een team van zorgvuldige en deskundige medewerkers nemen wij het budgetbeheer van u over. Budgetbeheer en beschermingsbewind kunnen een goede oplossing zijn. Op persoonlijke en professionele wijze begeleiden wij onze cliënten naar een financieel stabiele toekomst.

Betrouwbare bewindvoerder met 100% aandacht voor u

RA Bewindvoering Nederland snapt dat u niet zomaar uw geldzaken uit handen geeft. Wij vinden het daarom belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij onze organisatie. Om elkaar goed te leren kennen maken wij altijd een afspraak voor een intakegesprek. En daarbij, u wordt direct geholpen! Het is voor niemand fijn als de schulden zich opstapelen en u nog dieper in de problemen raakt, daarom hanteren wij geen wachttijden en zijn wij in staat snel te handelen. Daarnaast verdient u als klant de volledige aandacht, een intakegesprek kan dan ook binnen een week al plaatsvinden. Ons team staat direct voor u klaar en voor u het weet heeft u weer zicht op de zaken!

RA Bewindvoering Nederland werkt conform onderstaande richtlijnen

N

Inschrijving KVK

N

Stabilisatieovereenkomst conform NVVK richtlijnen

N

Lid Autoriteit Persoonsgegevens

N

Minimaal 3 uur per dag telefonisch bereikbaar

N

Samenwerking Schuldsanering Nederland

“Wanneer iemand zijn of haar financiën niet meer kan beheren, kan dit leiden tot grote problemen.”

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Postbus 217
8250 AE Dronten

E: info@rabewindvoering.nl
Vul ons contactformulier in

T:
 0321-230030
Bereikbaar ma t/m vrij 12:30 - 15:00

KvK: 77029771

Over ons

RA Bewindvoering Nederland helpt en ondersteunt mensen die niet in staat zijn hun financiële administratie bij te houden.

Met een team van zorgvuldige en deskundige medewerkers nemen wij uw financiële zorgen over door budgetbeheer of bewindvoering voor u op te starten.

Keurmerk

RA Bewindvoering Nederland is aangesloten bij 2 brancheorganisaties. Hierdoor kunt u van ons verwachten dat u de best mogelijke hulp krijgt op een professionele manier.