RA Bewindvoering Nederland

Voor een zorgeloze toekomst

Over ons

Wij zijn er voor u

Heeft u geen zicht meer op uw financiële plaatje en nemen de geldproblemen uw leven over?

Door het gebrek aan overzicht en de instabiliteit, wordt het moeilijk om uit deze situatie te komen. De chaos wordt alleen maar groter. RA Bewindvoering Nederland kan in dergelijke gevallen het budgetbeheer overnemen. Wij zijn er om u te helpen weer het overzicht te krijgen en om rust te creëren.

Snel naar…

$

Beschermingsbewind

Wettelijke bescherming voor een stabiele financiële situatie

Schuldsanering

Geldproblemen? Hulp bij overzicht in uw inkomsten en uitgaven

Zorgcliënten

Wij verhelpen een chaotische situatie als u dat zelf niet meer kunt

Heeft u een onstabiele situatie en bent u daarom het overzicht kwijt?

RA Bewindvoering helpt u verder

Beschermingsbewind:

Geen financiële zorgen meer

Beschermingsbewind is een wettelijke beschermingsmaatregel die mensen behoedt van geldproblemen. Deze problemen kunnen ontstaan zijn door een ziekte, handicap, hoge leeftijd, verslaving of andere bijzondere omstandigheden. Als u onder beschermingsbewind komt te staan, dan houdt dat in dat een beschermingsbewindvoerder uw inkomsten beheert. Beschermingsbewind wordt aangevraagd via de kantonrechter. Een aanvraag kunt u zelf indienen bij de rechtbank, maar ook anderen uit uw omgeving zijn hiertoe gerechtigd. De rechtbank spreekt bij een zitting uit dat u officieel onder bewind staat. U heeft dan geen zeggenschap meer over uw financiën. Zo kunt u bijvoorbeeld geen auto meer op uw naam zetten of geen lening afsluiten. Vanaf dit punt neemt RA Bewindvoering Nederland het over en dat betekent dat wij samen met u ervoor gaan zorgen dat u zo snel mogelijk weer in staat zal zijn om te genieten van het leven, zonder schulden.

Zodra het bewind is uitgesproken stellen wij samen met u een budgetplan op en kijken wij naar uw inkomsten en uitgaven en op basis van dit plan krijg u van ons leefgeld. Verder zorgen wij voor de afspraken met schuldeisers en betalen alle rekeningen voor u. Er komt daarnaast een postblokkade op uw adres en alles komt bij ons terecht. U krijgt dus geen deurwaardes en incassobureaus meer aan de deur, oftewel: rust voor u en uw gezin.

Bewindvoering voor

Zorgcliënten

Het kan gebeuren dat iemand wegens fysieke of mentale klachten niet meer in staat is zijn of haar eigen financiën op orde te houden. Om te voorkomen dat dit resulteert in financiële problemen, treedt RA Bewindvoering Nederland tevens op als bewindvoerder voor zorgcliënten.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contactgegevens

Postbus 217
8250 AE Dronten

E: info@rabewindvoering.nl
Vul ons contactformulier in

T:
 0321-230030
Bereikbaar ma t/m vrij 09:00 – 12:30

KvK: 77029771

Over ons

RA Bewindvoering Nederland helpt en ondersteunt mensen die niet in staat zijn hun financiële administratie bij te houden.

Met een team van zorgvuldige en deskundige medewerkers nemen wij het budgetbeheer van u over.